1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Visionaries

Posted on 01. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Featured, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Visionaries: Knights of the Magical Light was oorspronkelijk een bereik van action figures van Hasbro, uitgebracht in 1987. Deze actie nullen werd gestimuleerd door twee verschillende media, vertellen de verhalen van de personages. Het beter bekend van de twee was een half uur animatieserie gemaakt door Sunbow Productions in hetzelfde jaar, maar er was ook een stripserie uitgegeven door Star Comics. De speelgoedlijn was geen groot succes, wat leidde tot zowel de serie en de strip worden geannuleerd na een zeer korte termijn. De strip duurde slechts 6 punten, en werd geannuleerd halverwege een vier-delige verhaallijn. De animatieserie duurde een seizoen van 13 afleveringen, en werd niet opgepikt voor een tweede, mogelijk omdat alle Sunbow cartoons kwam een einde nadat de The Transformers Season 4 drie parter; The Rebirth en GI Joe: The Movie, wanneer zijn contract Sunbow verloren en kon niet meer worden verlengd. Wat is er interessant aan deze serie is dat het de enige Hasbro pand worden geproduceerd door Sunbow op hun eigen, zonder de hulp van Marvel Productions. Sunbow ook gebruikt TMS Entertainment, in Japan voor de overzeese animatie werk voor deze show.

Tags: , , , , , , , ,

2.120 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Beavis and Butthead Do AmericaStreet FighterVisionariesSouth Park – MargaritavilleHanna Barbera’s World of Super AdventureMerrie Melodies Bugs bunny: “Baseball Bugs”Peter pan and the piratesDarkwing Duck – NegaduckHe-Man and the Masters of the Universe – The Defection

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!