1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Transformers Episode 4 (Transport To Oblivion)

Posted on 10. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Transformers cartoon: Transport To Oblivion

De Transformers komen van de planeet Cybertron, en zijn onder te verdelen in verschillende groepen. De bekendste twee zijn de heldhaftige Autobots geleid door Optimus Prime, en de kwaadaardige Decepticons geleid door Megatron. Deze robots kunnen “transformeren” van robotmode naar een minder opvallende vorm zoals een voertuig, dier of machine. Dit levert hen ook wel de bijnaam “Robots in Disguise” op.

Alle incarnaties van de Transformers zijn gebaseerd rondom dit kernconcept sinds hun debuut in 1984. Niet alle incarnaties van de Transformers sluiten op elkaar aan. De grootste continuïteit staat algemeen bekend als Transformers: Generation 1. Hieronder vallen de eerste televisieserie en de Marvel stripserie,

Tags: , , , ,

3.035 keer bekeken

1 reactie op “Transformers Episode 4 (Transport To Oblivion)”

  1. Ik had al eerder gereageerd op de Transformers maar een bepaalde Decepticon-subgroep vond ik ook erg fascinerend. Dat waren de Stunticons, vier raceauto’s en een zwarte truck die door Megatron werden omgebouwd en vrijwel onverwoestbaar waren, genaamd Motormaster, Dead End, Drag Strip, Breakdown en Wildrider. Samen vormden ze de superrobot Menasor, een eigenschap die de Constructicons, de Combaticons, de Predacons, de Terrorcons en de Seacons eveneens hadden. Alleen in de latere versie waarin Galvatron hun leider werd (in feite Megatron die door de planeetdoder Unicron was herschapen in Galvatron) hadden ze allemaal, op twee van de laatstgenoemde groepen na, een minder grote rol in het verhaal.

American dad! – Return of the blingBugs Bunny knows a Gremlin in a Army field. Remastered video.Kanye West blenderHello Kitty’s Furry Tale Theater: CatulaDe LeeuwenkoningWhat a Cartoon 1Larkmart – Sale PriceGundam 00South Park – Margaritaville

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!