1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Thuh Greenfields

Posted on 07. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Flash, Humor, Video's

Thuh Greenfields

De Greenfields zijn een familie van de landbouw pot / performance kunstenaars die geconfronteerd worden met vreemde gebeurtenissen. Jebidiah is de man en de vrouw is Gertriude. Ze debuteerde in 2004 met de 15-delige serie ‘Thuh Greenfields’, dat is een groot verhaal van veel rare gebeurtenissen, zoals het produceren van een dominatrix Jebidiah porno video te koop op het internet die hem en zijn vrouw ‘spanking’ inhoudt om tegenover de destoyed stad door een reusachtige jongen genaamd Gummo, die kort na het spelen sterft met een ruimteschip, dat explodeert.

De Greenfields een cameo verschijning in Joemomma de 10-Pump BB Gun. Jebidiah echter maakte een verschijning in Joemomma’s Psychotherapie, terwijl je praat met Joemomma over zijn problemen met Gertruide drinken cider, die bijna doodde hem te wijten aan het feit dat ze een scheet gelaten tijdens de seks, terwijl hij “lookin ‘rond met zijn aansteker”. Zij hebben ook verscheen in de videoclip voor ‘I’m a Little Meerval’, en zelfs in een kleine korte vakantie film die al een Gertriude stipper paal gaf aan Jebidiah als kerstgeschenk en beveelt hem “dancin ‘start’ met het afdwingen van een geweer kocht ze voor zichzelf.

Ze verscheen onlangs in een tekenfilm genaamd “Possum Whistle ‘, een nep-infomercial dat beschrijft een apparaat gebruikt om possums te verleiden wordt verpletterd door 4×4 voertuig Jebidiah’s.

Joe Cartoon is de naam van een serie van Flash-gebaseerde online cartoons dat in 1997 gelanceerd door de maker Joe Shields. Begonnen als een onafhankelijke website, was Joe Cartoon later verbonden met Atom Films, voordat hij weer zelfstandig in 2006.

Bekend om hun ruwe humor en tongue-in-cheek geweld, Joe Cartoons waren de eerste op grote schaal distributed web-gebaseerde producties in hun soort. Geproduceerd in Macromedia’s (Adobe’s) Flash format, een aantal van de cartoons zijn interactief zoals “Gerbil in de magnetron” en “Kikker in een blender.”

Tags: , , , , , ,

2.365 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Shadow RaidersSuper Mario Rescues the PrincessThunderbirdsThe Incredible HulkTransformers Episode 5 (Roll For It)Tom and Jerry: “Jerry’s Diary”Thundercats – The Trouble With ThunderkittensTeddy RuxpinGuust Flater Cartoon gag

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!