1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Simpsons

Posted on 25. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Featured, Humor, Video's

The Simpsons (De Simpsons) is een Amerikaanse animatieserie ontwikkeld door Matt Groening. De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen waaronder Emmy Awards en Peabody Awards.

seizoen 21 aflevering 15: Stealing First Base

De animatieserie is een satirische parodie op de Amerikaanse samenleving en dan met name het stereotiepe Amerikaanse gezin in die samenleving. De serie draait geheel om de familie Simpson bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

De serie was een vroege hit voor Fox Broadcasting Company en is wereldwijd bekend. De show bestaat inmiddels uit 21 seizoenen met meer dan 400 afleveringen.

Tags: , , , , , , ,

4.724 keer bekeken

1 reactie op “The Simpsons”

  1. admin says:

    Deze Simpsons-aflevering is echt goed! XD

Beetlejuice cartoon – skeletons in the closetKabouter Wesley – De vriendschapsfeeTeddy RuxpinKabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenAnimatrix: World recordX-MenSouth Park – FishsticksThe Pink PantherShadow Raiders

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!