1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Simpsons – Greatest Story Ever D’Ohed

Posted on 29. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Video's

Deze aflevering: seizoen 21 episode 16: Greatest Story Ever D’Ohed

“Ned Flanders nodigt de Simpsons om mee te gaan op een kerk terugtocht naar Jeruzalem. Hoewel er, Homerus niet het belang van de stad te begrijpen, totdat een gekke gids neemt ze rond de stad en opent Homer’s ogen.

The Simpsons (De Simpsons) is een Amerikaanse animatieserie ontwikkeld door Matt Groening. De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen waaronder Emmy Awards en Peabody Awards.

De animatieserie is een satirische parodie op de Amerikaanse samenleving en dan met name het stereotiepe Amerikaanse gezin in die samenleving. De serie draait geheel om de familie Simpson bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

De serie was een vroege hit voor Fox Broadcasting Company en is wereldwijd bekend. De show bestaat inmiddels uit 21 seizoenen met meer dan 400 afleveringen.

Tags: , , , , , , ,

2.434 keer bekeken

1 reactie op “The Simpsons – Greatest Story Ever D’Ohed”

  1. Mattieshark says:

    haha nice homer is great! :p

The SimpsonsSpider-Man : The Spider SlayerMerrie Melodies Bugs bunny: “Baseball Bugs”Spider-Woman The Kingpin Strikes AgainThe Addams Family – Happyester FesterIron ManStoneflies IBoes – Dollen Met De MollenRocko’s Modern Life

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!