1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Simpsons – American History Xcellent

Posted on 21. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Video's

Deze aflevering: seizoen 21 episode 17: American History Xcellent

Toen de politie worden opgeroepen om een luidruchtige menigte te verspreiden op het landgoed van Mr Burns, een van de officieren erkent onbetaalbare gestolen schilderijen op de muren, en de maniakale miljardair wordt genomen het centrum voor verhoor. Met Burns gegaan, Smithers neemt de leiding van de kerncentrale. Maar als werknemers profiteren van zijn goede karakter, dwingt hij wraak door het forceren van de werknemers en nacht werken dag. Deze oneerlijke arbeidsvoorwaarden prompt Homer en zijn bemanning om een plan te bedenken om borstbeeld van Mr Burns.

The Simpsons (De Simpsons) is een Amerikaanse animatieserie ontwikkeld door Matt Groening. De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen waaronder Emmy Awards en Peabody Awards.

De animatieserie is een satirische parodie op de Amerikaanse samenleving en dan met name het stereotiepe Amerikaanse gezin in die samenleving. De serie draait geheel om de familie Simpson bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

De serie was een vroege hit voor Fox Broadcasting Company en is wereldwijd bekend. De show bestaat inmiddels uit 21 seizoenen met meer dan 400 afleveringen.

Tags: , , , , , ,

7.397 keer bekeken

1 reactie op “The Simpsons – American History Xcellent”

  1. wtf says:

    Wie de fuck heeft die tekst vertaald?
    Dat is gewoon beledigend!

Hello KittyThe Ren and Stimpy Show- insomniac Ren deel 1South Park – Pinewood DerbyDommel – HonkballenThe SimpsonsBirdsDestino DALI & Walt DisneyFelix the CatTom and Jerry – The Lonesome Mouse

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!