1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Simpsons – Chief of Hearts

Posted on 21. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Featured, Humor, Video's

Deze aflevering: seizoen 21 episode 18: Chief of Hearts

Homer is het voltooien van zijn rechter-geordende gemeenschap, toen hij zijn begeleider, Chief Wiggum, raakt bevriend met hem door het aanbieden van een van zijn boterhammen. Geraakt door de daad van vriendelijkheid, Wiggum kent de andere veroordeelden onaangename taken, maar staat Homer om samen met hem op de picknick tafel. Ze blijven dicht groeien, maar toen de Chief geblesseerd raakt tijdens een mislukte bankoverval, gaat Homer niet komen door bij Wiggum moet hem het meest. Ondertussen raakt verslaafd aan Bart Battle Ball, een Japans spel gemaakt van plastic ballen en magnetische kaarten, en zijn familie en leerkrachten proberen om hem te helpen afkicken.

The Simpsons (De Simpsons) is een Amerikaanse animatieserie ontwikkeld door Matt Groening. De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen waaronder Emmy Awards en Peabody Awards.

De animatieserie is een satirische parodie op de Amerikaanse samenleving en dan met name het stereotiepe Amerikaanse gezin in die samenleving. De serie draait geheel om de familie Simpson bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

De serie was een vroege hit voor Fox Broadcasting Company en is wereldwijd bekend. De show bestaat inmiddels uit 21 seizoenen met meer dan 400 afleveringen.

Tags: , , , , , ,

6.806 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

South Park – FishsticksLarkmart – Sale PriceThe Simpsons – Greatest Story Ever D’OhedMichael The Terrible Boyfriend: “A Slice of the Action”Salad Fingers – FriendsTeenage Mutant Ninja Turtles – Forever (film)Felix de KatSouth Park – PeeKabouter Wesley – Huilende vogel

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!