1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Real Adventures of Jonny Quest

Posted on 31. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

The Real Adventures of Jonny Quest is een animatie-tv-serie ontwikkeld door Hanna-Barbera Cartoons en startte op 26 augustus 1996. Na 52 afleveringen is de serie op 16 april 1997 gestopt. De serie werd uitgezonden op Cartoon Network. Deze serie is gebaseerd op de serie Jonny Quest uit jaren 1960.

Deze aflevering: Bloodlines

De hoofdkarakters zijn tienerversies van Jonny en Hadji uit de serie van de jaren 60. Een nieuw hoofdpersonage is Race Bannons dochter Jessie. De serie draait om de onderzoeken van Dr. Quest over vreemde fenomenen, legendes en mysteries in exotische locaties. Ook speelt de serie zich af in de virtuele wereld genaamd QuestWorld.

The Real Adventures bestaat uit twee seizoenen. Het tweede seizoen heeft een aangepaste schrijfstijl, die meer past bij de originele serie. De karakters zijn allemaal een jaar jonger dan in het eerste seizoen en meerdere uiterlijke veranderingen zijn er toegepast op de karakters, waaronder de kleur van Dr. Quests haar. Ook het westerse accent van Race is verwijderd.

Tags: , , , , , , , ,

1.822 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

My Life Plus Animals – ThanksgivingThe MaskTransformers Episode 5 (Roll For It)Tom and Jerry – Puss Gets the Boot (Episode 1)Kabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenSouth Park – Dances with SmurfsBugs Bunny knows a Gremlin in a Army field. Remastered video.Superfly – FruitflyThe Ren and Stimpy Show- Insomniac Ren deel 2

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!