1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Flintstone Flyer

Posted on 02. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Drama, Humor, Kinderen, Old school, Video's

The Flintstones (Engels voor vuurstenen) is een Amerikaanse animatieserie, die wordt gezien als een van de succesvolste animatieseries aller tijden. De serie is gecreëerd door het duo Hanna-Barbera en draaide zes seizoenen, van 1960 tot 1966, op de Amerikaanse televisiezender ABC. De meeste karakters zijn bedacht door Ed Benedict.

Deze aflvering: The Flintstone Flyer

“Barney Barney bouwt de Copter, die onmiddellijk Fred kaapt en hernoemt “The Flintstones Flyer.” Fred en Barney wil bowlen op dezelfde avond waarvoor Barney dwaas heeft gekocht opera tickets. De jongens gebruik maken van de vliegende machine om te gaan bowlen in plaats van naar de opera met hun echtgenotes.”

De televisieserie werd, evenals het Nederlandse Toen was geluk heel gewoon, gebaseerd op de sitcom The Honeymooners. De serie is, met The Simpsons, een van de weinige tekenfilmseries die tijdens prime-time werd uitgezonden. In Nederland werd de serie onder meer uitgezonden door de NPS, de KRO en RTL4.oor. Teleurgesteld loopt Charlie weg. Nauwelijks is hij weg, of de rest van de groep arriveert bij het hondenhok. Eveneens geïnspireerd door Linus’ speech buigen ze de boom weer recht en versieren hem verder. Wanneer Charlie terugkomt en de boom ziet, kan hij aanvankelijk zijn ogen niet geloven. De anderen wensen hem een fijn kerstfeest toe. Tijdens de aftiteling klinkt het nummer “Hark! The Herald Angels Sing.”

Tags: , , , , , , , ,

3.385 keer bekeken

1 reactie op “The Flintstone Flyer”

  1. Jens vdp says:

    Roept goeie herinneringen van vroeger op ^^

Hey Arnold!Hello Kitty’s Furry Tale Theater: CatulaSouth Park – Eat, Prey, QueefZaza cartoon gagsKabouter Wesley – De vriendschapsfeeAngry Beavers (De Boze bevers)American dad! – Return of the blingHe-Man and the Masters of the Universe – The DefectionPokemon

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!