1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Critic

Posted on 24. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Horror, Video's

The Critic is een Amerikaanse animatieserie draaien rond het leven van filmcriticus Jay Sherman, ingesproken door acteur Jon Lovitz. Het werd gemaakt door Al Jean en Mike Reiss, die beiden had gewerkt als schrijvers van The Simpsons. De Critic had 23 afleveringen geproduceerd, voor het eerst uitgezonden op ABC in 1994, afwerking zijn oorspronkelijke draaien op FOX in 1995. De show werd geproduceerd door Gracie Films in samenwerking met Columbia Pictures Television (nu Sony Pictures Television op herhalingen), en werd geanimeerd door Film Roman.

Deze aflevering: Marthon Mensch

Toen de studio vuur vangsten tijdens de show van Jay, bezwijkt hij en moet worden gered van het vuur door Doris. Toen het nieuws verslagen Jay’s worden gered, krijgt hij een reputatie als een watje, zodat hij probeert zijn mannelijkheid bewijzen door lopen in de marathon van New York die de neiging heeft om meer lastig dan het lijkt.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

1.898 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Scooby Doo and the Cyber ChaseFinal Fantasy VII Advent ChildrenAnimatrix: World recordX-MenSouth Park – The F WordAsterix bij de Britten (film)- NL – deel 2Kabouter Wesley – ijsjesMickey Mouse Cartoon — Steamboat Willie (Nov. 18, 1928)King of the Hill

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!