Vezi mai multe din Desene animate pe 220.ro
Vezi mai multe din Desene animate pe 220.ro
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The Adventures of the Galaxy Rangers

Posted on 01. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

The Adventures of the Galaxy Rangers (19861989) was een Amerikaanse animatieserie Space westerse tv-serie gemaakt door Robert Mandell en Gaylord Entertainment Company.

De serie gecombineerd sci-fi verhalen met een typische wild-west-“voelen”, fusing elementen van space opera met de traditionele fantasy-elementen van het zwaard en toverij. Het was een van de eerste anime-stijl toont voornamelijk geproduceerd in de Verenigde Staten, hoewel de werkelijke animatie werd gedaan in Japan door de beroemde Tokyo Movie Shinsha. Op het moment dat het werd uitgezonden, de avonturen van de Galaxy Rangers was een revolutionaire kinderen laten zien.

Toen de serie oorspronkelijk uitgezonden, werden de 65 afleveringen uitgezonden vijf dagen per week totdat ze waren allemaal getoond. De afleveringen werden voor het grootste deel uitgezonden van de bestelling.

Tags: , , , , , , , , , ,

1.913 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Teknoman (Tekkaman Blade)Stoneflies ISouth Park – Dances with SmurfsCartoon Cartoons – Help!The JetsonsNarutoBeast Wars: TransformersJeroom – best of the bestMr Bean: Inventor

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!