1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Teknoman (Tekkaman Blade)

Posted on 14. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Tekkaman Blade (宇宙 の 騎士 テッカマンブレード, Uchu geen Kishi Tekkaman Burēdo, Verlicht. “Space Knight Tekkaman Blade“) of Teknoman is een animeserie, uitgegeven in 1992 en 1995 zowel in het Japans en Engels taalversies.

In het jaar 2087, de aarde wordt aangevallen door een buitenaardse vijand bekend staat als de Radam. De Radam (Venomoid) worden geleid door gepantserde soldaten bekend als de Tekkamen (Teknomen). Rondom de aarde, is een enorme ring baan bekend als de Space Ring. De Space Ring was goed gebouwd zijn vóór de komst van de buitenaardse indringers en was het eerste menselijke structuur door hen aangevallen. Zoals de buitenaardse wezens aangevallen, die bleven ofwel vluchtten of werden gedood en de Space Ring werd verlaten, dat alleen bestemd is als een slagveld voor de militaire tegen de vreemdelingen en Tekkaman (Teknoman).

Vechten tegen de Radam en de Tekkamen zijn de Space Knights. Onder leiding van commandant Heinrich Freeman (Commandant Jamison), de Space Knights zijn een speciale Defense Force en de laatste hoop van de Aarde voor het verslaan van de Tekkamen en de vreemdelingen. De Space Knights bestaan uit Noal (Ringo), de piloot van het schip de Space Knights ‘van de Blue Earth, Aki (Star), de Blue Earth Navigator; Milly (Tina), communicatie-operator; Levin (Maggie), computer technicus, en Honda (Mac) monteur en reparaties. De Space Knights het ongelijk zijn gesteld bij het afweren van de vreemdelingen tot de komst van Blade, een jonge man die heeft het vermogen om te transformeren in een gepantserde krijger bekend als Tekkaman Blade (Teknoman).

Tags: , , , , , , , , , ,

3.745 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

The Beatles Cartoon – Help!Kabouter Wesley – Gegroet aardbeienThe Ren and Stimpy Show- Insomniac Ren deel 2Tom and Jerry – Puss Gets the Boot (Episode 1)Kabouter Wesley – PaddestoelBeast Wars: TransformersBattle of the PlanetsRobotechDragon Ball Z

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!