1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Suske en Wiske – de apekermis

Posted on 12. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Kinderen, Old school, Video's

Suske en Wiske is een Vlaamse stripreeks die bedacht werd door Willy Vandersteen en later werd voortgezet door achtereenvolgens Paul Geerts, Marc Verhaegen en het duo Luc Morjaeu en Peter Van Gucht van Studio Vandersteen.

De stripreeks is één van de populairste stripseries in Vlaanderen en één van de weinige Vlaamse strips die ook in het buitenland erg populair zijn geworden. Ze loopt al sinds 1945 en is daarmee de langstlopende Vlaamse stripreeks. De verhalen zijn in de eerste plaats humoristisch van aard, maar hebben daarnaast over het algemeen een sterk moraliserende ondertoon. Tijdens hun hoogtijdagen hadden de Suske en Wiske-verhalen een sterke reputatie op het vlak van spannende en inventieve plots.

Tags: , , , ,

3.298 keer bekeken

1 reactie op “Suske en Wiske – de apekermis”

  1. veto says:

    nostalgiee!!

Dennis the MenaceGuust Flater GagKabouter Wesley – bijles: Door de deurSuicide Bunny’sHe-Man and the Masters of the Universe – The DefectionFelix the CatA Pup Named Scooby DooNijntjeNaruto Shippuden

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!