1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Superfly Thongzai 2 – The Legend of El Condom!

Posted on 07. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Flash, Humor, Video's

De opvolger van de razend populaire Superfly Thongzai 1. Deze heeft het allemaal mensen bier, mannen en vrouwen onrecht, brand, ongepaste mes zwaaide wapens, riemen, Superfly, en de geheime oorsprong van een internet-legende. El Marko !!!!!

Deze aflevering: Superfly Thongzai 2 – The Legend of El Condom!

Joe Cartoon is de naam van een serie van Flash-gebaseerde online cartoons dat in 1997 gelanceerd door de maker Joe Shields. Begonnen als een onafhankelijke website, was Joe Cartoon later verbonden met Atom Films, voordat hij weer zelfstandig in 2006.

Superfly

Superfly, of Supahfly, is een ander bekend personage uit de site. Hij is een vlieg die zich krijgt in bepaalde situaties, vooral met betrekking tot alcohol-of drugsgebruik. Hij maakte zijn debuut in 2000 in ‘3 Dronken Flies ‘als hij kattenkwaad gespeeld op een kikker terwijl opknoping uit op de top van bier een mens kan met twee andere vliegen. Het werd al snel succesvol en een korte werd opgericht in hetzelfde jaar met Supahfly II, die de vlieg geconfronteerd met een man op zijn computer te typen en de man inadverdently ‘gezogen’ the fly na beledigd, die spuugt de vlieg op het computerscherm, dan is de vliegen onmiddellijk aanvallen van de man door middel van vechtsport. Later in 2000, speelde de vlieg in de andere cartoon ’steenvliegen’, die de vlieg en zijn 2 vrienden te maken met een wiet rokende man en de man doodt de andere 2 vliegen. Een vervolg kwam uit in 2001 met steenvliegen II, dat een kikker die uit een vliegtuig shows en wordt weggevaagd door een luiaard denken dat het wc-papier, en dan landt op de man, die krijgt last van de vliegen te likken en doet , waarin de mens ‘gemaakte high’ en wordt gedood.

Tags: , , , , , , ,

2.207 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Avatar: The Last AirbenderThe Adventures of the Galaxy RangersFunny Cartoon!Felix de kat – The Goose that Laid the Golden Egg (1936)Kwik en FlupkeThundercats – The Trouble With ThunderkittensSex and the Socket – Funny CartoonSalad Fingers – FriendsBeetlejuice cartoon – skeletons in the closet

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!