1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Super Mario Rescues the Princess

Posted on 12. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Humor, Video's

Mario overwint uiteindelijk zijn vijand en redt de vrouw die hij heeft gevochten om te slaan. Jammer dat de prinses is niet onder de indruk van wat ze ziet.”

Seth Woodbury MacFarlane (Kent, Connecticut, 26 oktober 1973) is een Amerikaans tekenaar, scriptschrijver, producent, filmregisseur en stemartiest.

MacFarlane is de geestelijk vader van de animatieseries Family Guy, American Dad! en The Cleveland Show. Hij heeft voor Family Guy twee Emmy Awards in de wacht gesleept: voor Outstanding Voice-over Performance (2000) en voor Outstanding Music and Lyrics (2002).

Tags: , , , , , , ,

1.937 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Kabouter Wesley – MuilenCartoon gags #1South Park – The CoonSalad Fingers – CageAngry Beavers (De Boze bevers)Kabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenBravestarrKabouter Wesley – De vriendschapsfeeTiny Toon

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!