1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Super Fly 2

Posted on 07. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Flash, Humor, Video's

Superfly

Superfly, of Supahfly, is een ander bekend personage uit de site. Hij is een vlieg die zich krijgt in bepaalde situaties, vooral met betrekking tot alcohol-of drugsgebruik. Hij maakte zijn debuut in 2000 in ‘3 Dronken Flies ‘als hij kattenkwaad gespeeld op een kikker terwijl opknoping uit op de top van bier een mens kan met twee andere vliegen. Het werd al snel succesvol en een korte werd opgericht in hetzelfde jaar met Supahfly II, die de vlieg geconfronteerd met een man op zijn computer te typen en de man inadverdently ‘gezogen’ the fly na beledigd, die spuugt de vlieg op het computerscherm, dan is de vliegen onmiddellijk aanvallen van de man door middel van vechtsport. Later in 2000, speelde de vlieg in de andere cartoon ‘steenvliegen’, die de vlieg en zijn 2 vrienden te maken met een wiet rokende man en de man doodt de andere 2 vliegen. Een vervolg kwam uit in 2001 met steenvliegen II, dat een kikker die uit een vliegtuig shows en wordt weggevaagd door een luiaard denken dat het wc-papier, en dan landt op de man, die krijgt last van de vliegen te likken en doet , waarin de mens ‘gemaakte high’ en wordt gedood.

Supahfly maakte een verschijning in de 2002 vakantie korte ‘Supahfly Doll Commercial’ waarin hij ziet Santa en krijgt weg joeg, maar uitgezet wraak door het afvuren van een grote snoep-Cane paal, die Santa spietst.

Na een 4-jaar durende afwezigheid, terug in Supahfly Supahfly 6 en vervolgens later in 2008 in Bongzai en Thongzai, ptn. 1 & 2, samen met een kleine verschijning in Numbah 2 Potlood III. Ook deed hij een cover van het lied van de Greenfields ” Ik ben een beetje Catfish. ”

Superfly is onlangs gezien in de cartoon ‘Whistle Possum’, wanneer hij kijkt naar de Greenfields ‘infomercial samen met een man op de bank en een buidelrat getuigen de infomercial en springt tegen het scherm, maar wordt opgeblazen rug tegen de muur en sterft.

Hij heeft vele kreten, zoals ‘Oh, mijn freakin’ hoofd, ik ben zo verspild! ” naar ‘He man, je bent pissig SUPAHFLY!’

Joe Cartoon is de naam van een serie van Flash-gebaseerde online cartoons dat in 1997 gelanceerd door de maker Joe Shields. Begonnen als een onafhankelijke website, was Joe Cartoon later verbonden met Atom Films, voordat hij weer zelfstandig in 2006.

Bekend om hun ruwe humor en tongue-in-cheek geweld, Joe Cartoons waren de eerste op grote schaal distributed web-gebaseerde producties in hun soort. Geproduceerd in Macromedia’s (Adobe’s) Flash format, een aantal van de cartoons zijn interactief zoals “Gerbil in de magnetron” en “Kikker in een blender.”

Tags: , , , , , ,

3.660 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

You Have 0 Friends – South ParkThe Ren and Stimpy Show- Insomniac Ren deel 2Happy Tree FriendsThe Real Ghostbusters – The Boogeyman is BackThe Fairly Odd ParentsSpider-Woman The Kingpin Strikes AgainRoad runner & wile e coyote – sugar and spiesThe Simpsons – American History XcellentSuicide Bunny’s

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!