1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Suicide Bunny’s

Posted on 07. Apr, 2010 by in Bizar, Humor, Video's

Het Boek van Bunny Suicides: Little Fluffy Konijnen die gewoon niet willen wonen Any More (2003) is een bestseller verzameling van meestal maar een zwarte komedie-image cartoons getekend door de auteur Andy Riley .

Elke cartoon toont een of meer witte konijnen in hun creatieve pogingen om hun leven te beëindigen met behulp van een verscheidenheid aan items. Draaideuren, een broodrooster, een cricket ball, een boemerang, een handgranaat, de stralende zon, een vergrootglas, het roken van sigaretten meerdere, jeu de boules ballen en een combinatie van deze zijn allemaal te horen als suïcidale tools. Het boek bevat ook een aantal culturele referenties, vooral een parodie op een scene uit The Wicker Man, waar het konijn is bovenop de brandende figuur. Een verwijzing naar de Terminator-films is ook opgenomen, alsmede een verwijzing naar de scène uit Stanley Kubricks Dr Strangelove, waar de kapitein van de bommenwerper rijdt de atoombom als het daalt en ontploft. Noah’s Ark is ook te zien. Terwijl alle andere dieren aan boord gaan van de ark, twee konijnen blijven achter zonnebaden op het strand.

Tags: , , , , ,

2.114 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

DinosaucersThe JetsonsSonic UndergroundBleachRobbedoes en Kwabbernoot – De Terugkeer Van CyanideFelix de kat – The Goose that Laid the Golden Egg (1936)South Park – The CoonSouth Park – Whales WhoresSouth Park – Butters’ Bottom Bitch

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!