1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Street Fighter

Posted on 22. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Old school, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Dit is het eerste deel van de eerste aflevering van de Street FighterAmerikaanse Cartoon, het begin van een ongelooflijk cheesy cartoon, waar varkens mensen kunnen verslaan, Waar er jongens zijn die winkel karretjes  kunnen verplaatsen  met elektriciteit en Sonic Booms worden gebruikt voor absoluut vernietiging .

Deze cartoon is ook naar een film en zeer bekent computerspel gemaakt

In deze aflevering, Guile, wie is populair in clubs, poging om een groep strijders van de straat te voldoen, werving van een zwaartekracht tart vrouw, een harige versie van de Hulk en een paar karateka, een van hen die in het midden van een showdown tegen de evilier Street Fighter vijand ooit: Arnold het Varken.

Dankzij the Switcher voor het maken van zijn Domheid Tentoonstellingen video’s, die inspireerde me om de hele serie, die ik hoop te uploaden downloaden.

Tags: , , ,

1.957 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Cartoon gags #3Garfield and Friends – Box O’ FunKwik en FlupkeZaza cartoon gagsGuust Flater Cartoon gagSex and the Socket – Funny CartoonEarthworm JimCyanide and HappinessBoes – Dollen Met De Mollen

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!