1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Spiral Zone

Posted on 01. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Spiral Zone 1987 was een Amerikaanse science-fiction animatieserie geproduceerd door Atlantic-Kushner-Locke. Gevestigd in een deel van een speelgoedlijn gemaakt door het Japanse bedrijf Bandai, de serie richten zich op een internationale groep van soldaten die vechten om de wereld te bevrijden van een wetenschapper die controles een groot deel van het aardoppervlak. Het liep slechts voor een seizoen, met een totaal aantal van 65 afleveringen.

Tonka verwierf de licentie van Bandai en creĆ«erde een verschil in behandeling van de serie, plus een korte duur speelgoed lijn. Spiraal Zone is bekend bij fans als een reeks die zich onderscheidde van andere hedendaagse cartoons van de jaren ’80 vanwege zijn donkere verhaal. De serie is nog niet officieel vrijgegeven door de Tonka / Hasbro.

Tags: , , , , , , , , ,

2.122 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Dragonball GT – A Devastating Wish (Episode 1)Guust Flater GagDucktales – Alle Eendjes Vliegen [NL]Jeroom – best of the bestX-MenThe Pink PantherInspector Gadget – Gadget Meets the ClanKabouter Wesley – problemen met de tvBravestarr

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!