1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Spiral Zone

Posted on 01. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Spiral Zone 1987 was een Amerikaanse science-fiction animatieserie geproduceerd door Atlantic-Kushner-Locke. Gevestigd in een deel van een speelgoedlijn gemaakt door het Japanse bedrijf Bandai, de serie richten zich op een internationale groep van soldaten die vechten om de wereld te bevrijden van een wetenschapper die controles een groot deel van het aardoppervlak. Het liep slechts voor een seizoen, met een totaal aantal van 65 afleveringen.

Tonka verwierf de licentie van Bandai en creëerde een verschil in behandeling van de serie, plus een korte duur speelgoed lijn. Spiraal Zone is bekend bij fans als een reeks die zich onderscheidde van andere hedendaagse cartoons van de jaren ’80 vanwege zijn donkere verhaal. De serie is nog niet officieel vrijgegeven door de Tonka / Hasbro.

Tags: , , , , , , , , ,

1.966 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

DilbertKabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenThe Simpsons – Chief of HeartsResident Evil DegenerationTweety in canary row (NL)Teddy RuxpinFLCLHappy Tree FriendsAIKa R-16: Virgin Mission

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!