1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Spider-Woman The Kingpin Strikes Again

Posted on 15. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Spider-Woman is de codenaam van verschillende fictieve personages uit de strips van Marvel Comics. Een eerdere “Spider-Woman” werd gepubliceerd door Harry “A” Chesler Comics in 1944; een niet-superpowered crime-fighter genaamd Helen Goddard maakte haar eerste en enige optreden in de Gouden Eeuw stripboek Major Victory. Ander Spiderwoman was in Spidey Super Stories, hoewel dat niet de officiĆ«le canon.

Spider-Woman was ook de titel van de drie verleden en een lopende stripserie van Marvel Comics. De eerste werd gepubliceerd van april 1978 tot juni 1983, de tweede, die een beperkte reeks, werd gepubliceerd van november 1993 tot februari 1994, en de derde werd gepubliceerd van juli 1999 tot en met december 2000. De huidige serie met Jessica Drew, de originele Spider-Woman-werd onlangs uitgebracht, gedateerd november 2009.

The kingpin strikes again:

Boos door een recent artikel van Justitie Magazine, de Kingpin steelt een experimentele onzichtbaarheid ray en wil wraak op zijn uitgever, Jessica Drew. Hoewel onzichtbaar, getuigen hij haar om te zetten in Spider-Woman, en kiest voor een perceel chantage plaats.

Tags: , , , , , , , ,

2.738 keer bekeken

1 reactie op “Spider-Woman The Kingpin Strikes Again”

  1. Spiderwoman was na haar mannelijke tegenhanger Spiderman en de Hulk een van de leukste tekenfilmfiguren die in de jaren ’70 van de 20ste eeuw werden uitgezonden. Hoewel ze bovennatuurlijke gaves bezit die niet toepasselijk zijn voor echte spinnen ziet Spiderwoman er wel erg sexlustig uit met haar strakke rode spinnenkostuum! In de episode “The Kongo Spider” vond ik het leuk om te zien hoe Spiderwoman door een inboorling (die werkte voor de criminele filmregiseur die zowel Spiderman als Spiderwoman met geweld ronselde voor zijn films en hen doelbewust daarin wilde laten omkomen) over de schouder werd genomen en als een zak meel werd gedragen. In de boks- en worstelwedstrijden die in 2007 door middel van computeranimaties werden gemaakt was het nog mooier om te zien hoe Spiderwoman door sommige tegenstandsters (vrijwillig) over de knie werd genomen en een flink pak voor haar broek kreeg! Overigens deden vrijwel al die supervrouwen dat met elkaar al ontbrak dit jammer genoeg in latere versies. Maar blijkbaar vond Spiderwoman het zelf wel geinig om billenkoek te ontvangen al gebruikte ze haar krachten niet om te vechten tegen haar tegenstandsters.

Tweety – The last hungry catSouth Park – PeeJoe Cartoon: Froggy FunwheelAIKa R-16: Virgin MissionHeathcliff –  Heathcliff Gets CannedDog of ManZaza cartoon gagsKabouter Wesley – problemen met de tvSouth Park – W.T.F.

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!