1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Spider-Man : The Spider Slayer

Posted on 15. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Spider-Man is een animatieserie gebaseerd op de Marvel Comics superheld Spider-Man. Dit was de tweede animatieserie gebaseerd op deze strip. De serie liep echter maar korte tijd.

De serie was niet zo populair als zijn opvolger Spider-Man and His Amazing Friends, een tweede serie die eveneens werd uitgezonden op NBC.

De serie werd gemaakt om Marvel Productions, een studio ontstaan DePatie-Freleng Enterprises te lanceren. DePatie-Freleng Enterprises had daarvoor de animatieseries New Fantastic Four en Spider-Woman (waarin Spider-Man ook voorkwam) geproduceerd.

Spider-Man, alias Peter Benjamin Parker, is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics. Hij is het geesteskind van Stan Lee en Steve Ditko en deed zijn intrede in de stripwereld in het blad ‘Amazing Fantasy #15’ in 1962.

Tags: , , , , , , ,

2.894 keer bekeken

1 reactie op “Spider-Man : The Spider Slayer”

  1. Spiderman was in het begin een eenling die zich in een latere tekenfilmserie “Spiderman and his Amazing Friends” verbond met twee mutanten, Iceman en Firestar. Zij wisten talloze superschurken te weerstaan maar moesten hun geheim verborgen houden voor de tante van Peter Parker ,May, die een hekel had aan superhelden! Later in Spiderman the Animated Series kwamen er een aantal superschurken opduiken waaronder de Green Goblin, Shocker, Kingpin, Dr. Octopus, Hobgoblin, the Lizard, Rhino, Kraven the Hunter, Venom, Carnage, the Scorpion en vele anderen. Toch vond ik vooral de Green Goblin (Norman Osborn) het mooiste en vooral als hij achter Mary Jane Watson aanzat, de liefde van Peter Parker. Als hij haar ontvoerde nam de Green Goblin de mooie Mary Jane over zijn schouder heen en vloog met haar weg waarop Spiderman haar moest redden. Overigens pasten de stemmen goed bij alle helden en schurken in dit verhaal.

Looney Tunes: Road Runner en Wile E. Coyote “To Beep or Not to Beep”Spirited AwayFelix de KatDeath NoteX-Men Evolution: Season 3, Episode 1Jeroom – best of the bestJeroom cartoonsBirdman – X The EliminatorBugs Bunny knows a Gremlin in a Army field. Remastered video.

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!