1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Speedy Gonzales and Slowpoke Rodriguez in Mexican Borders

Posted on 14. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Kinderen, Video's

Speedy Gonzales, “de snelste muis van Mexico“, is een tekenfilmpersonage uit de cartoonreeks van Warner Brothers: Looney Tunes en Merrie Melodies. De typische kenmerken van Speedy zijn dat hij bijzonder hard kan rennen en dat hij een opvallend Mexicaans accent heeft. Hij is meestal gekleed in het wit, met een grote gele sombrero en een rood sjaaltje. Zijn bekendste uitspraak is: “¡Ándale! ¡Ándale! ¡Arriba! ¡Arriba!” (Schiet op, ik kom eraan!).

Tags: , , , ,

2.925 keer bekeken

1 reactie op “Speedy Gonzales and Slowpoke Rodriguez in Mexican Borders”

  1. Speedy Gonzalez was door zijn supersnelle loop altijd Daffy Duck en Sylvester de Cat te snel af. Zijn uitspraak: “iAndale! iAdanal! Arriba! Arriba!” was de moeite van het nabootsen na. Eén keer hield hij een hardloopwedstrijd met Roadrunner waarbij zij steeds werden belaagd door hun vijanden Sylvester en Wile E. Coyote die echter de wedstrijd onbedoeld wonnen met een enorme raket. In een paar episodes was Daffy Duck Speedy toch nog te slim af.

Logorama – [Oscars 2010]VisionariesBionic Six – Back to the PastI Love to SingaTom and Jerry – Snowbody loves me (Episode 132)Guust Flater Cartoon gagSouth Park – FatbeardX-MenDaffy duck – Yankee Doodle Daffy

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!