1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Spartacus: Blood and Sand

Posted on 22. Mar, 2010 by in Actie, Andere, Featured, Horror, Manga/Anime, Motion Comic, Video's

Spartacus Motion Comic is een comic serie gemaakt naar de nieuwe gladiator serie van starz: Spartacus: Blood and Sand in 2010.

Spartacus is een onwillige gladiator, een gevangene van Rome – maar hij is niet alleen. Elke gladiator moet doden om te leven, en schrijven zijn legende in de spray van bloed zijn rivalen. Maar hoe hebben deze mannen verdienen hun gewelddadige reputatie? Spartacus: Blood and Sand vertelt het verhaal van bloederige Arkadios, Spartacus ‘eerste vijand, Decimus en Tiberius, de kannibalistische Gargan Twins; Barca, het Beest van Carthago, Theokoles, de Schaduw van de Dood, en de Doctore Numidische. Dit is de Romeinse recht, en dit zijn de legendes van Rome.

Deze serie is momenteel nog niet te beschikbaar  in Belgie/nederland maar is wel al volledig te bekijken op deze link:

http://www.manga.com/titles/spartacus-motion-comic

Tags: , , , , ,

3.185 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

South Park – PeeBugsy and MugsyMickey Mouse Cartoon – Society Dog ShowTom and Jerry – Polka dot puss (Episode 39)Avatar: The Last AirbenderHe-Man and the Masters of the Universe – The DefectionDommel – HonkballenJames Bond JrKabouter Wesley – Een wandeling

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!