1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

South Park – The Tale of Scrotie McBoogerballs

Posted on 29. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Featured, Humor, Video's

South Park is een Emmy Award-winnende animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone.

Deze aflevering: seizoen 14 episode 02: The Tale of Scrotie McBoogerballs

“De jongens krijgen een controversieel boek te lezen op school dat zowel prikkelt en inspireert hen tot een van hun eigen schrijven. Wanneer de jongens ontdekken dat hun moeder Stan’s meesterwerk, hun nieuwe motivatie is hoe ze uit de problemen blijven is gevonden.”

Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+ (tegenwoordig Film1), vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd, door wie de serie momenteel nog steeds wordt uitgezonden. In Vlaanderen word South Park uitgezonden op de vlaamse versie van muziekzender TMF.

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

Op 26 augustus 2007 is bekend gemaakt dat de makers van South Park hun contract hebben vernieuwd tot seizoen 15, dat wordt uitgezonden in 2011.

Tags: , , , , , , , , , ,

2.950 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Ducktales – Alle Eendjes Vliegen [NL]Hello KittyJoe Cartoon: Froggy FunwheelTaz-Mania – The Dog The Turtle StoryAnimatrix: World recordInspector Gadget – Gadget Meets the ClanLooney Tunes: Road Runner en Wile E. Coyote “To Beep or Not to Beep”Spider-Woman The Kingpin Strikes AgainSuicide Bunny’s

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!