1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

South Park – The Coon

Posted on 30. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Humor, Video's

Cartman wordt een eenzame vigilante genaamd “The Coon“, die de toenemende criminaliteit in South Park wil tegen gaan. Ondanks Cartman’s pogingen om “The Coon” onder de aandacht te brengen van de inwoners van South Park lijkt niemand onder de indruk van de “Coon’s” prestaties. Wanneer hij naar binnen klimt bij het politiebureau om verslag te doen van zijn ervaringen wordt hij weggejaagd en bedreigt met opsluiting. Op school zegt Cartman dat “The Coon” die nacht op het dak van de Walgreens zal verschijnen en nodigt iedereen uit om samen met hem The Coon te komen filmen. Als “Coon” aangekomen op het dak vindt Cartman niemand behalve een andere superheld met de naam Mysterion.

Tags: , , , , ,

2.223 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Jos het debiele ei – GagsThuh GreenfieldsThe Gay KnightCase closed (Detective Conan)South Park – Whales WhoresThe Simpsons – American History XcellentSheldon comicsBoes – Dollen Met De MollenThe Addams Family – Happyester Fester

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!