1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

South Park – Pee

Posted on 11. Mar, 2010 by in Bizar, Drama, Humor, Pixelation, Video's

South Park is een Emmy Award-winnende animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone. Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+ (tegenwoordig Film1), vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd, door wie de serie momenteel nog steeds wordt uitgezonden. In Vlaanderen word South Park uitgezonden op de vlaamse versie van muziekzender TMF.

De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief dorpje in de staat Colorado. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen. De tekenfilm is gericht op tieners en volwassenen, en niet op kinderen: geweld, grof taalgebruik en referenties aan seksueel gedrag worden zelden geschuwd.

Tags: , , , , , ,

2.170 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Rocko’s Modern LifeMonkey See Monkey DoEarthworm JimHe-Man and the Masters of the Universe – The DefectionBleachThe men from up stairsKabouter Wesley – SloeberKabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenWhat a Cartoon 1

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!