1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

South Park – Butters’ Bottom Bitch

Posted on 30. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Humor, Video's

Butters heeft nog nooit een meisje heeft gezoend. Stan, Kyle en Cartman brengen hem naar een meisje dat elke jongen zoent in ruil voor 5 dollar. Wanneer de klus eenmaal is geklaard besluit Butters dat hij nu echt een man is en dat hij nu toe is aan een carrière. Hij gaat het meisje dat hem gezoend heeft helpen door klanten voor haar te zoeken, in ruil voor de helft van het geld dat ze verdient. Stan, Kyle en Cartman zien Butters nu als een pimp, omdat Butters een firma heeft opgezet en al vier meisjes in dienst heeft en omdat hij zelf naar een pimp-conventie is geweest waar hij leert dat hij de volledige controle over het geld van zijn ‘bitches‘ moet hebben.

Tags: , , , , ,

2.555 keer bekeken

1 reactie op “South Park – Butters’ Bottom Bitch”

  1. Dennis says:

    Geweldige aflevering ^^

Spider-Woman The Kingpin Strikes AgainSheldon comicsLucky luke in daisy town (NL)VisionariesTiny ToonJustice League UnlimitedSpiral ZoneMy Life Plus Animals – ThanksgivingLooney Tunes: Road Runner en Wile E. Coyote “To Beep or Not to Beep”

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!