1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Sonic Underground

Posted on 15. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Sonic Underground (Sonic le rebelle in Frankrijk) is een AmerikaansFranse animatieserie gebaseerd op de Sonic the Hedgehog-franchise. De serie werd uitgezonden in 1998, en bestond uit 40 afleveringen.

Sonic Underground heeft maar weinig in overeenstemming met de Sonic-spellen. Wel vertoond de serie overeenkomsten met SatAM.

Deze aflevering: Episode  11 – The Last Resort

Vergelijking met SatAM

SatAM en Sonic Underground zijn de twee Sonic-animatieseries die het sterkst op elkaar lijken. Beide vertonen ze veel elementen die nooit in de Sonic-spellen zijn verwerkt, zoals Sonic’s catchphrases (“let’s do it to it”, “juice and jam time”, etc.), het personage Oom Chuck, en de Roboticizer. Ook zijn beide series qua verhaal een stuk grimmiger en serieuzer dan de doorsnee Sonic-spellen.

Sonic Underground speelt zich net als SatAM af op de planeet Mobius. Ook de Freedom Fighters uit SatAM doen in Sonic Underground mee. Veel bekende Freedom Fighters uit SatAM komen echter niet voor in Sonic Underground, waaronder Tails. Tevens reizen in Sonic Underground de helden de hele planeet over in plaats van altijd vanuit 1 locatie toe te slaan.

Tags: , , , , , , ,

2.865 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Guust Flater Gag – Roger BrunelKwik en FlupkeSouth Park – Eat, Prey, QueefDilbertBugs Bunny knows a Gremlin in a Army field. Remastered video.Zaza cartoon gagsSouth Park – PeeRescue rangersKuifje in amerika

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!