1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Snoopy – Joe Cool Moments

Posted on 06. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Humor, Muziek, Video's

Snoopy is een fictieve hond (Beagle) uit de Amerikaanse stripreeks Peanuts door Charles M. Schulz.

Snoopy als stripfiguur verscheen voor het eerst op 4 oktober 1950. Wel verscheen er in Charles Schulz’ vorige stripserie, Li’l Folks, kwam echter ook al een keer een hond voor die sterk op Snoopy leek. Hij werd voor het eerst bij naam genoemd in de strip van 10 november 1950.

Oorspronkelijk wilde Charles Snoopy nog “Sniffy” noemen, maar hij ontdekte al snel dat die naam reeds gebruikt werd in een andere strip.

In de strips praat Snoopy niet, wat op zich logisch is daar hij een hond is. Gedurende de eerste twee jaar dat hij meedeed in de strip had Snoopy geen tekst. Daarna begon hij zichzelf duidelijk te maken via denkballonnetjes. De andere karakters in de strip kunnen zijn gedachten blijkbaar lezen, daar ze altijd reageren op wat Snoopy denkt.

Tags: , , , , , , ,

2.722 keer bekeken

1 reactie op “Snoopy – Joe Cool Moments”

  1. Snoopy vond ik veel leuker dan Charlie Brown al kon hij niet praten. Hij lag meestal op zijn hondenhok met het gele vogeltje en stond de vrienden van zijn baas altijd bij. Daarbij was hij zo komisch dat alle figuren om Snoopy heen maar saai bleven.

Final Fantasy VII Advent ChildrenThe Real Ghostbusters – The Boogeyman is BackRescue rangersKabouter Wesley – bijles: Door de deurSylvester & Tweety –  Room and birdCase closed (Detective Conan)My Life Plus Animals – ThanksgivingAngry Beavers (De Boze bevers)Cartoon Cartoons – Help!

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!