1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Shadow Raiders

Posted on 25. Mar, 2010 by in 3D, Actie, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Shadow Raiders was een animatieserie geproduceerd door Mainframe Entertainment dat uitgezonden 19981999. De show was losjes gebaseerd op de Trendmasters speelgoed lijn, Oorlog planeten. Het oorspronkelijke karakter ontwerpen werden gemaakt door ReBoot ontwerper, Brendan McCarthy. Hoewel de show eindigde na zijn tweede seizoen, de aanwending van het merendeel van de losse eindjes ‘, een voorstel voor een derde seizoen, dat zou hebben beantwoord, belangrijke vragen, zoals de herkomst van het beest Planet, werd nooit gemaakt. De serie richt zich op de vier strijdende planeten van een zonne-systeem genaamd de Cluster als ze worden gedwongen om hun meningsverschillen opzij en vormen een alliantie tegen de dreiging van het beest Planet.
Vanaf februari 2007 is Sandy Frank’s 30-jarige licentie voor Battle of the Planets is verstreken.

Tags: , , , , , ,

2.112 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

NarutoThuh GreenfieldsSouth Park – Medicinal Fried ChickenGarfield Koffie CartoonIron ManKabouter Wesley – SloeberSouth Park – Eat, Prey, QueefJeroomSalad Fingers – Cage

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!