1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Scooby Doo – The No-faced Zombie Chase case

Posted on 13. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Kinderen, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Scooby-Doo is een van de langst lopende Amerikaanse animatieseries ter wereld. De serie, met in de hoofdrol de fictieve Duitse Dog Scooby-Doo, wordt sinds 1969 uitgezonden.

The Scooby-Doo Show is de verzamelnaam voor de afleveringen van de derde incarnatie van de Hanna-Barbera animatieserie Scooby-Doo. Een totaal van 40 afleveringen werden geproduceerd en uitgezonden tussen 11 september 1976 en 23 december 1978.

The No-faced Zombie Chase case (seizoen 1, aflevering 8)


Tags: , , , , , , , ,

2.436 keer bekeken

1 reactie op “Scooby Doo – The No-faced Zombie Chase case”

  1. Op Scooby Doo had ik al eerder gereageerd via de cartoon “A Pup Named Scooby Doo” maar wat ik nog wél kwijt wil is dat de (als spook of monster verklede) criminelen, na hun ontmaskering, de vier tieners of jongvolwassenen; Shaggy, Fred, Velma en Daphne steeds uitmaken voor bemoeizieke kinderen daar die namelijk in uiterlijk en gedrag nauwelijks lijken op kinderen. Soms doen ze me meer denken aan de jeugdserie de Vijf, waarin vier échte kinderen én een hond meespelen, al krijgen die het nóóit aan de stok met mysterieuze “spoken” of “monsters”! Deze kinderen, Julian, Dick, Annie en George, zijn bovendien familie van elkaar (en jagen meer op verborgen schatten) en de bastaardhond Timmy bezit in tegenstelling tot Scooby Doo géén menselijke eigenschappen! De modernisatie van Scooby Doo in de loop der jaren heeft de tekenfilmserie in mijn ogen iets té ongeloofwaardig gemaakt.

Invader ZimMichael The Terrible Boyfriend: “A Slice of the Action”DigimonCartoon gags #3PinguMarsupilamiSuske en Wiske – de apekermisAlvin and the ChipmunksCase closed (Detective Conan)

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!