1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Resident Evil Degeneration

Posted on 03. Apr, 2010 by in 3D, Actie, Bizar, Featured, Horror, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Resident Evil: Degeneration is een Japanse aniamtiefilm uit 2008, geregisseerd door Makoto Kimaya en geschreven door Shotaro Suga. De hoofdrollen zijn ingesproken door Alyson Court, Paul Mercier  en Laura Bailey. De alternatieve (Japanse) titels van deze film zijn Biohazard: Degeneration en Biohazard CG.

De film is geen vervolg op de Resident Evil-reeks maar een losstaande verfilming van de computerspellen van Resident Evil, waarbij de stemmen van hoofdrollen Claire Redfield en Leon S. Kennedy worden ingesproken door dezelfde personen als in de computerspellen.

verhaal:

De film begint met verscheidene TV-programma’s die het virusongeluk in Raccoon City  uit de eerdere delen rapporteren en laten zien hoe de stad werd platgegooid door nucleaire raketten. Een andere uitzending meldt dat een bepaald farmaceutisch bedrijf, WilPharma genaamd, een nieuw onderzoekslab zal gaan opzetten in de buurt van de stad Havardville. Voormalig militair Leon S. Kennedy en Claire Redfield gaan erop af om te voorkomen dat de geschiedenis zichzelf herhaalt.

Tags: , , , , , , , , ,

2.137 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

South Park – PeeSuper Mario World Cartoon [Mama Luigi]Pinguin animatieDarkwing Duck – NegaduckThe SimpsonsJayce and the Wheeled WarriorsBirdsBravestarrHey Arnold!

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!