1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Porky’s hare hunt

Posted on 31. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Featured, Humor, Kinderen, Old school, Video's

Bugs Bunny was in 1938 te zien als prototype in een filmpje Porky’s Hare Hunt, maar maakte zijn officiële debuut in 1940 in de film A Wild Hare. Het zou zijn dat Bugs Bunny gebaseerd is op een Walt Disney-figuur. Sindsdien is Bugs Bunny een van de bekendste figuren van de Looney Tunes. Hij werd toen ook gezien als mascotte voor Warner Bros..

Tags: , , , , ,

2.833 keer bekeken

1 reactie op “Porky’s hare hunt”

  1. Porky Pig was een naïeve en driftige sul van een varken die het constant aflegde tegen Bugs Bunny, Sylvester, Daffy Duck en een sluwe straathond. Daarnaast stotterde hij zoveel dat Porky Pig soms onverstaanbaar was en hij meer geschikt was als pechvogel dan als held.

Merrie Melodies Bugs bunny: “Baseball Bugs”Dragon Ball ZMy Life Plus Animals – ThanksgivingGalaxy TrioX-Men Evolution: Season 3, Episode 1Mighty MaxFelix de kat – The Goose that Laid the Golden Egg (1936)Kabouter Wesley – 100 miljoen miljardWoody Woodpecker

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!