1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Popeye The Sailor – Bride and Gloom

Posted on 17. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Kinderen, Old school, Video's

Popeye is een door Elzie Segar vormgegeven Amerikaans strip- en tekenfilmfiguur, die op 17 januari 1929 voor het eerst in stripvorm verscheen. Vanaf 1933 was hij ook te zien in diverse tekenfilms van Max Fleischer en Dave Fleischer.

Popeye The Sailor – Bride and Gloom: in deze aflevering gaat Popeye trouwen met Olijfje

Tags: , , , , , , ,

4.001 keer bekeken

1 reactie op “Popeye The Sailor – Bride and Gloom”

  1. De tekenfilm van Popeye was een leuke schepping van de gebroeders Fleischer al was hij wat uiterlijk betrof zeker geen schoonheid met zijn kale kop, bolle kin, ronde neus en zijn magere lichaam al had hij wel gespierde onderarmen. Hij haalde zijn superkracht steeds uit spinazie, gebruikte zijn pijp als wapen of werktuig en moest Olijfje, zijn charmante vriendin, steeds redden uit de klauwen van de gebaarde reus Brutus door wie Olijfje zich altijd liet verleiden. De Sea Hag was een sluwe heks die Popeye ook graag te pakken wilde nemen en daarvoor Wimpie (de dikke vriend van Popeye die gek was op hamburgers) ronselde of zelfs de hulp in riep van haar gier en Brutus. De overige bijfiguren leken veel minder geslaagd over te komen maar in deze tijd zul je niet snel naast een matroos lopen.

Suske en Wiske – de apekermisBeavis And ButtheadNarutoMen In Black: The SeriesLarkmart – Sale PriceJem and the HologramsAlvin and the ChipmunksBeast Wars: TransformersGarfield cartoons

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!