1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Paniek in het dorp- Le grand sommeil

Posted on 11. Mar, 2010 by in Bizar, Humor, Kinderen, stopmotion, Video's

Paniek in het dorp (Frans: Panique au village) is een Belgische stopmotionanimatiefilm uit 2009, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie.

In 2009 besloten Stéphane Aubier en Guillaume Malandrin een film te maken met dezelfde hoofdpersonages. De cowboy, de indiaan en het paard krijgen er te maken met rare zeewezens, drie professoren en een boze beer, wat leidt tot hilarische situaties. De film van 1 uur en 15 minuten werd op 21 mei 2009 op het filmfestival van Cannes vertoond en ging op 21 juni in België in première.

Tijdens het maken werd soms per ongeluk een stuk van het decor verschoven. Hierop werd gewoon verder gedacht en werd dit geïntegreerd in het verhaal in plaats van opnieuw te beginnen. Een staaltje van improvisatie.

Tags: , , , , , , ,

2.204 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Star Trek: The Animated SeriesCagleWalt Disney Classics: “Three Little PigsAlfred Jodocus KwakBeybladeBirdsTransformers Episode 5 (Roll For It)Super Mario Rescues the PrincessSnoopy – Joe Cool Moments

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!