1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Naruto

Posted on 23. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Naruto (ナルト) is een Japanse animeserie, gebaseerd op de gelijknamige manga door Masashi Kishimoto. Het hoofdpersonage heet Uzumaki Naruto en is een luidruchtige, hyperactieve, puberale ninja die constant zoekt naar erkenning en goedkeuring.

De manga werd voor het eerst gepubliceerd in 1999 door uitgeverij Shueisha in Japan, in het tijdschrift Shonen Jump. Viz Media publiceert een vertaalde versie in het Amerikaanse tijdschrift Shonen Jump. Desondanks is het Viz Media’s best verkopende mangaserie. In oktober 2006 kwam uitgeverij Kana met een Nederlandstalige versie op de markt.

Aflevering: 64
Viz heeft ook de licenties voor Noord-Amerikaanse televisieproducties. Naruto debuteerde in Amerika in het programmablok Toonami van Cartoon Network op 10 september 2005 om negen uur ‘s avonds. In Canada wordt deze animeserie uitgezonden door YTV’s Bionix. Naruto debuteerde daar op 16 september 2005 om half tien ‘s avonds. In de Benelux bezit Kana de licenties voor televisieproducties.

Tags: , , , , , , , , ,

2.104 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Rooie oortjes – Een Goede brilGuust Flater Gag – Roger BrunelThe Pink PantherSonic UndergroundThe Simpsons – American History XcellentGuust Flater Cartoon gagSpirited AwayDariaGargoyles

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!