1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Naruto Shippuden

Posted on 30. Mar, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Actie, Featured, Manga/Anime, Video's

Deze aflevering: Episode 153: Following the Master’s Shadow

Naruto dwaalt door de straten van de Leaf Village, veel verdriet over de dood van Jiraiya. Kan zijn gevoel van verlies te overwinnen, Naruto sporen terug door zijn herinneringen aan Jiraiya. Wat kan helpen de Heartbroken Naruto weer op zijn voeten?”

Naruto (ナルト) is een Japanse animeserie, gebaseerd op de gelijknamige manga door Masashi Kishimoto. Het hoofdpersonage heet Uzumaki Naruto en is een luidruchtige, hyperactieve, puberale ninja die constant zoekt naar erkenning en goedkeuring.

De manga werd voor het eerst gepubliceerd in 1999 door uitgeverij Shueisha in Japan, in het tijdschrift Shonen Jump. Viz Media publiceert een vertaalde versie in het Amerikaanse tijdschrift Shonen Jump. Desondanks is het Viz Media’s best verkopende mangaserie. In oktober 2006 kwam uitgeverij Kana met een Nederlandstalige versie op de markt.

Dit deel speelt zich af drie jaar na de laatste aflevering van Naruto. Sasuke en Orochimaru zijn nog steeds onvindbaar en Naruto heeft Konoha verlaten om drie jaar te trainen onder meester Jiraiya. Sakura is ondertussen in de leer gegaan bij Tsunade, een van de legendarische Sannins gekend om haar exceptionele vaardigheden als Medical Ninja, om ook een Medical Ninja te worden en zo meer te kunnen bijdragen aan het team. In dit verhaal staat de zoektocht naar Sasuke nog steeds centraal al komt er nog een nieuwe vijand bij: de Akatsuki. Deze organisatie, met als leider Pain, heeft als doel de “Bijuu” (letterlijk: beesten met staart) in handen te krijgen om ze als dodelijk wapen te gebruiken. Naruto staat ook op hun lijst, aangezien in hem de “Kyuubi” huist. In totaal zijn er 9 legendarische beesten die de Akatsuki onder controle wil krijgen.

Later wordt duidelijk dat Akatsuki geleid wordt door Uchiha Madara, die alle Bijuus wilt verzamelen zodat hij de kracht van de “Juubi” (Tienstaart) kan krijgen, aangezien de Bijuu slechts fragmenten zijn van de gesplitste Juubi. Met deze kracht kan hij dan een Genjutsu via de maan op de gehele wereld plaatsen. Hij heeft dan al echter zeven Bijuus, en vraagt om de Kyuubi (in het lichaam van Naruto) en de Hachibi (achtstaart, in het lichaam van Kira Bi) aan de vijf Kages, nadat hij Sasuke had gered die in elkaar was geslagen door de Raikage en de andere Kages. Ook wordt duidelijk dat Pain de benaming is voor de zes lichamen van Nagato (exclusief het lichaam van Nagato zelf), een oud student van Jiraiya. Nagato sterft nadat hij Konoha heeft verwoest en Madara, voorheen Tobi, verklaart de vierde Ninja-oorlog aan de vijf Kages en het land van IJzer (dat geen ninja’s heeft, maar samurai’s). De vijf Kages en de samuraileider smeden vervolgens een pact waarin zij zweren om gezamenlijk tegen Madara te strijden, ook al heeft hij inmiddels de kracht van de zeven Bijuus en is hij zelf praktisch onverslaanbaar. Hoshigaki Kisame gaat vervolgens zelf achter Killer Bee aan. Later word Hoshigaki Kisame onthoofd door de Raikage en Killer Bee. Later gaat Uchiha Sasuke het gevecht aan met Danzo omdat hij wraak wilt nemen voor Itachi Uchiha. Danzo heeft inmiddels de seal van zijn arm gehaald; die vol zit met sharingan’s. En Sakura gaat achter Uchiha sasuke aan.

Tags: , , , , , , ,

2.221 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

The Adventures of the Galaxy RangersSouth Park – Eat, Prey, QueefLucky luke in daisy town (NL)Kabouter Wesley – ZëeeegelBoes – Dollen Met De MollenDisney cartoon: Lambert the Sheepish LionSouth Park – Dances with SmurfsDucktales – Alle Eendjes Vliegen [NL]Transformers Episode 3

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!