1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Mr Bean: Inventor

Posted on 10. Mar, 2010 by in Categorie, Cel, Humor, Video's

Mr. Bean (Engels: Mr. Bean: The Animated Series) is een animatieserie uit 2002, gebaseerd op de Britse televisieserie over het komische personage Mr. Bean, vertolkt door Rowan Atkinson. De personages uit de echte serie zijn Mr. Bean, Irma Gobb, Teddy en de mysterieuze bestuurder van het driewielig lichtblauwe busje. Het toegevoegde personages is Mrs. Wicket, de huisbazin van Bean, samen met haar gemene kat Scrapper.

Personages
* Mr. Bean: het hoofdpersonage van de serie, die, net als de echte versie, zeer onhandig is en veel problemen veroorzaakt, die hij dan op zijn eigen komische manier oplost.
* Teddy: het schriele teddybeertje van Mr. Bean.
* Irma Gobb: de vriendin van Mr. Bean. Hoewel ze in de originele versie meestal gefrustreerd is om het onhandige optreden van haar vriend, is Irma in de animatieserie eerder een vrouwelijke versie van Bean.
* Mrs. Wicket: de strenge en irriterende huisbazin van Bean. Ze heeft een kat : Scrapper. Bean woont op de eerste verdieping en Mrs. Wicket op het gelijkvloers.
* Scrapper: de rossige en gemene kat met één oog van Mrs. Wicket.
* Harry: een voormalige schoolvriendje uit de kleuterklas van Mr. Bean, die enkel in de aflevering The Visitor (De Bezoeker) opduikt. Harry is vrij corpulent, omdat hij zeer veel en veel te snel eet. Hij stopt nooit met schransen en eet zo de hele koelkast van Mr. Bean leeg.

Tags: , , , ,

3.533 keer bekeken

1 reactie op “Mr Bean: Inventor”

  1. Mathias says:

    haha funny serie!

Street FighterBiker Mice From Mars, Once Upon a Time on MarsKabouter Wesley – Een wandelingSonic The Hedgehog – SatAM – Warp SonicBravestarrHello Kitty’s Furry Tale Theater: CatulaFLCLAIKa R-16: Virgin MissionBeyblade

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!