1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Men In Black: The Series

Posted on 16. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Horror, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Men in Black: The Series (informeel MIB: de serie) is een Amerikaanse animatieserie die op de Kids ‘WB uitgezonden voor vier seizoenen van 1997 tot 2001. Herhalingen liep kort op SLAM Nickelodeon‘s! blok in 2002. Het was ook op Canada’s YTV.

De show ook personages uit 1997 van science-fiction film Men in Black, die was gebaseerd op de stripserie The Men in Black van Lowell Cunningham, oorspronkelijk gepubliceerd door Aircel Comics.

MIB: De serie is gemaakt door Adelaide Productions Inc (een onderdeel van Sony Pictures Television) als een half uur series uitgezonden op zaterdagochtend oorspronkelijk en dan verhuizen naar weekdagen.

Tags: , , , , , , , ,

3.472 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Kabouter Wesley – PaddestoelCaptain planet – Greenhouse planetKabouter-wesley – Betovering (turbo turbo)BravestarrNarutoThe Simpsons – Greatest Story Ever D’OhedGargoylesWicked CityDeath Note

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!