1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Mega man

Posted on 15. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Old school, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Mega Man, bekend als Rock Man in Japan, is een serie van games van Capcom, meestal de hoofdrol het personage Mega Man. De serie is bekend en omvat ruim 50 releases, waardoor het gemakkelijk meest productieve franchise Capcom’s. Vanaf de 30 december 2008, heeft de serie verkocht ongeveer 28 miljoen exemplaren wereldwijd. De Mega Man games in 1987 begonnen met de eerste Mega Man-game voor de Nintendo Entertainment System. Dit was de originele Mega Man serie, die inmiddels is gevolgd door een aantal sub-serie.

Deze aflevering: Episode 19: Robot Spider

In het fictieve universum van Mega Man, de klassieke Mega Man serie bestaat uit 11 grote titels met inbegrip van het originele spel, evenals alle Game Boy-en pc-titels met het oorspronkelijke ontwerp van Mega Man / Rockman. De klassieke reeks wordt beschouwd als de oorsprong van het verhaal zijn, met Mega Man wordt de eerste tranche, en verder met directe 9 vervolgfilms. Chronologisch na 8 komt Mega Man en Bass, en dan komt Mega Man 9, dan Mega Man 10.

Er zijn ook spin-off titels die geen betrekking hebben op de serie ‘verhaallijn. De continu├»teit van de Game Boy-spellen ‘Plots, als zij betrekking hebben op de belangrijkste verhaallijn, is nooit officieel bevestigd. Hoewel de klassieke serie heeft nog een eindspel te bereiken, de verhaallijn verschuift naar de Mega Man X-serie, gevolgd door Mega Man Zero, en ten slotte Mega Man ZX. Hoewel er wordt gezegd dat de Mega Man Legends-serie ergens plaats vindt na de ZX-serie, is er een onzekere tijd als wanneer het daadwerkelijk plaatsvindt. Mega Man Battle Network bestaat als een alternatief universum of de tijdlijn. De Japanse taal source boek schetst de Classic, X, en Legends-reeks en maakt melding van de Battle Network en Zero-serie (die vrij nieuw op het moment van publicatie van het boek). Terwijl de ZX en Star Force serie waren nog niet bedacht toen de bron boek gepubliceerd werd, Capcom is uitdrukkelijk bepaald in de games met betrekking tot hun positie in de tijdlijnen. Mega Man Star Force volgt de Battle Network-serie.

Tags: , , , , , , , , ,

2.626 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Zaza cartoon gagsTweety in canary row (NL)Wonder WomanThe Fairly Odd ParentsThe Ren and Stimpy Show- insomniac Ren deel 1Ugly Americans – Blob gets a jobInvader ZimCrippled Summer – South ParkBleach

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!