1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Kuifje in amerika

Posted on 12. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Old school, Video's

Hergés stripreeks De avonturen van Kuifje werd in 1992 uitgebracht in een tekenfilmserie van 39 afleveringen. De afleveringen hebben elk een duur van circa 26 minuten. De serie is geheel in de stijl van de strips getekend (vrij simpel, of liever gezegd: met een klare lijn).
In 2000 werd de volledige serie plus de grote Belvision-tekenfilm (Kuifje en het Haaienmeer) uit 1972 door Universal Studios uitgebracht op zeven DVD’s.

Verhaal:

Kuifje gaat voor zijn werk naar Chicago, om een verhaal te schrijven over de misdaad daar. Het lukt Kuifje om een aantal misdadigers op te rollen. Na een tijdje grijpt Al Capone in, en hij ontvoert Kuifje’s hond, Bobbie om zo Kuifje in de val te laten lopen. Gaat dit wel goed?

Tags: , , , , ,

2.560 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Funny Cartoon!Thundercats – The Trouble With ThunderkittensSalad Fingers – CageKabouter Wesley – PaddestoelSouth Park – The CoonBiker Mice From Mars, Once Upon a Time on MarsThe Real Ghostbusters – The Boogeyman is BackDaffy duck – Yankee Doodle DaffyDe Leeuwenkoning

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!