1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Kirby (vertaalde versie)

Posted on 17. Mar, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Cel, Kinderen, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

De Kirby-serie is gemaakt in een anime in oktober 2001, oorspronkelijk getiteld Hoshi no Kirby, die werd geproduceerd door Warpstar Inc, een bedrijf gevormd tussen een gezamenlijke investeringen tussen Nintendo en HAL Laboratory, Inc Momenteel is beschikbaar in Noord-Amerika door 4Kids Entertainment, onder de titel Kirby: Right Back at ya!, op 4Kids TV. De show werd gedistribueerd door 20th Century Fox, Nelvana Enterprises, en HAL Laboratory, Inc Het eindigde in Japan in 2003 met 100 afleveringen.

De show is over avonturen Kirby heeft met zijn vrienden na zijn crash landt in Dream Land, op Pop Star. Hij is een legendarische Star Warrior bestemd om de planeet van de ondergang te redden door het kwaad Nightmare. De heerser van Dream Land, King Dedede, bestellingen monsters van bedrijf Nightmare’s Nightmare ondernemingen, aan te vallen Kirby en de mensen van Dream Land. De show is gebaseerd op de game-serie, met behulp van karakters en concepten, in plaats van volledig kopiĆ«ren van een van de spellen.

Tags: , , , , , ,

2.072 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Cartoon girl fight (popeye)Teknoman (Tekkaman Blade)FLCLKabouter Wesley – PaddestoelBionic Six – Back to the PastSuperfly – FruitflyDexter’s Laboratory – DetentionKabouter wesley- SlechT getekende poesDinosaucers

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!