1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Justice League Unlimited

Posted on 08. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Justice League Unlimited (of afgekort JLU) is een Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de Justice League-strips van DC Comics. De serie is een direct vervolg op de Justice League animatieserie. De serie werd uitgezonden op Cartoon Network van 31 juli 2004 tot 13 mei 2006

De serie gaat verder waar de vorige ophield. De Justice League, nu zonder Hawkgirl, vestigt zich in een nieuw en verbeterd hoofdkwartier (hun oude hoofdkwartier was aan het eind van de vorige serie vernietigd).

Hoewel het team nog steeds voornamelijk uit Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern en Flash bestaat, kent de league nu wel een groot back-up team van andere helden. In vrijwel elke aflevering hebben een of meer andere bekende helden van DC Comics een gastrol.

In tegenstelling tot Justice League, die voornamelijk bestond uit losse verhalen van twee tot drie afleveringen, bevat Justice League Unlimited grotere verhaallijnen die gedurend een heel seizoen de rode draad vormen. De eerste grote verhaallijn draaide om een geheim overheidsproject genaamd Project Cadmus. Dit verhaal stond centraal in de eerste twee seizoenen. In seizoen drie draaide alles om de strijd tegen de Legion of Doom.

Tegen het einde van de serie werden enkele personages verboden voor de serie. Dit waren onder andere alle personages geassocieerd met Batman (behalve Batman zelf) en elk Aquaman personage. Dit omdat rond dezelfde tijd een nieuwe Batman animatieserie begon, en er plannen waren voor een serie rondom Aquaman. Tevens werden de rollen van personages geassocieerd met Superman een stuk kleiner, vanwege het feit dat deze personages ook meededen in de serie Smallville.

Tags: , , , , , , , ,

2.147 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

ReBootDarkwing Duck – NegaduckSuper Mario World Cartoon [Mama Luigi]SpongeBob SquarePants – Raket naar de maanThuh GreenfieldsCagleLarkmart – Sale PriceFamily GuyCartoon girl fight (popeye)

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!