1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Johnny Bravo – Meets Adam West

Posted on 11. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Horror, Kinderen, Video's

Johnny Bravo is een humoristische tekenfilmserie. Hij wordt vertoond op het tekenfilmkanaal Cartoon Network.

De tekenfilmserie ontstond halverwege de jaren 1990, toen de zender Cartoon Network op zoek ging naar nieuwe tekenfilms die aan zouden slaan bij de smaak van de kijker. Van een aantal tekenfilms werd een proefaflevering gemaakt, die uitgezonden werden als onderdeel van het programma “What a cartoon!”. De kijker mocht bepalen welke proefafleveringen zouden resulteren in een tekenfilmserie. Johnny Bravo was één van de winnaars, samen met tekenfilms als Courage het bange hondje, Cow and Chicken, Dexter’s Lab en The Powerpuff Girls.

In de proefaflevering van Johnny Bravo gaat Johnny in de dierentuin op zoek naar een leuke “chick” om te versieren, maar in de dierentuin aangekomen blijkt er een gorilla ontsnapt. Johnny Bravo belooft de aantrekkelijke dierenverzorgster aldaar dat hij de gorilla wel even terug zal brengen, maar de gorilla weet de onnozele Bravo volledig om de tuin te leiden.

Tags: , , ,

2.056 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Kabouter Wesley – problemen met de tvRoad runner & wile e coyote – sugar and spiesJackson 5(five) Cartoon – deel 2Sheldon comicsCagleCalimeroMr Bean: InventorGuust Flater GagMighty Orbots

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!