1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Jayce and the Wheeled Warriors

Posted on 01. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Jayce and the Wheeled Warriors is een tekenfilmserie uit 1985 die losjes werd gebaseerd op de speelgoedlijn Wheeled Warriors” van Mattel. De serie werd geproduceerd door televisieproductiebedrijven Saban en DIC Entertainment.

Stemmen werden ingesproken door onder anderen Darrin Baker, John Stocker en Dan Hennessey. Jean Chalopin, een van de producers van de serie en de oprichter van DIC Entertainment, nam voor de Franse versie te taak van verteller op zich.

In totaal werden er 65 afleveringen gemaakt.

Deze aflevering:  The Squiresmith

Tags: , , , , , , , , ,

2.829 keer bekeken

1 reactie op “Jayce and the Wheeled Warriors”

  1. Jayce and the Wheeled Warriors bekeek ik in de jaren ’80 graag op Sky Channel. De Lightning League waar Jayce de baas over was en bestond uit Gillian, zijn oude mentor, Herc Stormsailor, een huurling, Flora, een meisje dat haar vijanden kon voelen aankomen en met dieren communiseerde en Oon, een kleine robotridder die trouw maar niet erg moedig was, moesten steeds de Monster Minds, een vijandig plantenvolk die werden geleid door de helderziende Saw Boss en die onbedoeld door Jayce’s vader Audric waren geschapen, bevechten. Vaak zetten beide partijen oorlogvoertuigen in tegen elkaar die zij soms zelf bestuurden of er zichzelf in veranderden (de Monster Minds). Meestal won de Lightling League maar het lukte Jayce vrijwel nooit om zijn vader terug te vinden terwijl de gewetenloze Saw Boss hem steeds via zijn reusachige hersenen ongemerkt kon bespieden.

Beavis and Butthead – Teen TalkJackson 5(five) Cartoon – deel 2Hello KittyKabouter Wesley – Een wandelingSalad Fingers – CageA Pup Named Scooby DooDinosaucersKuifje in amerikaCartoon gags #2

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!