1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

James Bond Jr

Posted on 14. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Bizar, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

James Bond Jr is een fictief personage omschreven als de neef van Ian Fleming James masterspy is Bond. De naam “James Bond Junior” werd voor het eerst gebruikt in 1967 voor de spin-off van een mislukte roman onder de titel 003 ½:

Deze aflevering:  James Bond Jr. Episode 1  “The Beginning”

De avonturen van James Bond Junior geschreven onder het pseudoniem RD Mascott. Het idee van de Bond met een neef werd opnieuw gebruikt in 1991 als een Amerikaanse animatieserie voor televisie, waarin de hoofdpersoon nederlagen bedreigingen voor de veiligheid van de vrije wereld. De serie is licht en zes succesvolle episode novelisations voortgebracht door John Peel schrijven als John Vincent, een 12 kwestie stripserie van Marvel Comics in 1992 gepubliceerd, evenals een videospel ontwikkeld door Eurocom voor de NES en grijze stof voor de SNES in 1991.

Hoewel deze werken zijn gebaseerd op een karakter is de neef van James Bond, Bond wordt beschreven in Fleming’s boeken als zonder nabestaanden. [1] Zonder dat agent 007, echter, hij heeft wel een zoon, zoals verteld in de roman van Ian Fleming’s You Only Live Twice. De zoon maakt een verschijning in een later kort verhaal van Raymond Benson getiteld “Blast from the past.”

Tags: , , , , , , , , ,

3.032 keer bekeken

1 reactie op “James Bond Jr”

  1. Ik vond James Bond Jr. die in de jaren ’90 van de 20ste eeuw verscheen een geweldige tekenfilmserie. Hoewel het nooit was te voorspellen of James Bond Jr. een kind was of een jongvolwassene was hij bijna een exacte kopie van zijn oom 007. Hij kreeg het meestal aan de stok met dezelfde oude vijanden zoals Goldfinger, Dr. No, Odd Jobb, Jaws, Nicknack en nieuwe vijanden als Scumlord, Baron von Skeron, Dr. Derange, Walker D. Plank, Skullcap, the Worm, the Cameleon e.a. die voor de misdadigersorganisatie SCUM werkten. Alleen de vrienden van James Bond Jr. kenden zijn geheim en vooral mr. Mitchell kostte het altijd veel moeite om hem ongemerkt van de kostschool te laten vertrekken omdat hij overal ter wereld kon optreden tegen de misdaad en sabotage. Alleen klopte het niet dat in sommige verhalen bovennatuurlijke krachten opdoken en de meisjes die hij redde niet altijd zomaar dames in nood waren.

Ugly Americans – Blob gets a jobKabouter Wesley – OEIOEI Ik Heb Precies Mijn Hoed VergetenSilver HawksAnimaniacs Star Trek parody: Star TruckRooie oortjesCartoon gags #4Guust Flater Gag – Roger BrunelCartoon Cartoons – Help!Happy Tree Friends

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!