1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Iron Man

Posted on 30. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Old school, Video's

Iron Man was een animatieserie gebaseerd op de Marvel Comics superheld Iron Man. De serie liep van 1994 tot 1996 als onderdeel van The Marvel Action Hour, waarin Iron Man werd getoond samen met onder andere de Fantastic Four serie. De serie liep twee seizoenen en bestond uit 24 afleveringen.

Veranderingen ten opzichte van de strip:
Iron Man’s oorsprong werd voor de serie veranderd. In plaats van een granaatscherf in zijn hart had Tony Stark in deze serie verschillende scheuren in zijn ruggengraat, waardoor hij dreigde verlamd te raken. Ook werden hij en Yinsen in de serie niet gevangen gehouden door Wong Chu, maar door de Mandarin, die hier een groene huid had en sterker was dan zijn stripversie.

Iron Man’s harnas in de serie was hetzelfde model dat hij rond die tijd ook in de strips droeg.

Tags: , , , , , , ,

2.297 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Dungeons & DragonsThe Real Adventures of Jonny QuestTransformers Episode 2X-MenAvatar: The Last AirbenderBetty BoopFantastic Four: World’s Greatest Heroes Episode 2 DoomedRoad runner & wile e coyote – sugar and spiesJackson 5(five) Cartoon – deel 2

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!