1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Hello Kitty

Posted on 06. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Kinderen, Manga/Anime, Video's

Hello Kitty (ハローキティ, Harō Kiti) is een televisieprogramma met in de hoofdrol Kitty. Elke aflevering leren ze nieuwe dingen, zoals rekenen, schrijven en lezen. Heel educatief voor kinderen die dat allemaal nog moeten leren. Hello Kitty is begonnen als anime in Japan maar is door de jaren ook populair geworden in Nederland.

Deze aflevering: Hello Kitty – A Story Book Adventure

Hello Kitty is een fictief personage, geproduceerd door het Japanse bedrijf Sanrio, eerst ontworpen door Ikuko Shimizu. Ze is een hoofdbestanddeel van de kawaii-segment van de Japanse populaire cultuur. Het teken wordt afgeschilderd als een vrouwelijke witte Japanse Bobtail kat met een rode strik en geen mond getrokken. Het karakter van de eerste verschijning op een item, een vinyl portemonnee, werd geïntroduceerd in Japan in 1974 en bracht aan de Verenigde Staten in 1976.Dit debuut kwam onder de Sanrio bedrijf lineup, waar haar verschillende producten nog steeds worden ontwikkeld en verkocht.

Tags: , , , , , , ,

2.761 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

GargoylesTransformers Episode 5 (Roll For It)Tiny ToonBiker Mice From Mars, Once Upon a Time on MarsPorky’s hare huntFLCLJackson 5(five) Cartoon – deel 1South Park – PeeWhat a Cartoon 1

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!