1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Hanna Barbera’s World of Super Adventure

Posted on 23. Mar, 2010 by in Categorie

Hanna-Barbera’s World van Super Adventure tv-show was een combinatie van verschillende cartoons zoals Birdman en de Galaxy Trio, Space Ghost en Dino Boy, Fantastic Four, Moby Dick en de Machtige Mightor, Herculoids, shazzan en Frankenstein, Jr en The Impossibles .

De Swass-Cast is terug met een andere leuke aflevering! Deze keer de jongens bespreken het wonder en de opwinding van Hanna Barbera’s World of Super Adventure. We bespreken de geschiedenis van de serie, de verschillende series die werden geassocieerd met, en de bizarre programmering van deze show op de oostkust. Van de Fun-tastic de Nostalgia, join Reckless Sidekick Productions op deze geweldige reis naar Nostalgia.

Tags: , , , , , , , , , , ,

1.499 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

201 – South ParkShe-Ra – The CaregiverShadow RaidersKabouter Wesley – Wijven & Huilen alf 15CatDog – Adventures In Greaser SittNaruto ShippudenI Love to SingaDigimonFunny Cartoon!

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!