1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Hagar de verschrikkelijke – De ontsnapping deel 1 [NL]

Posted on 10. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Old school, Video's

Hagar de Verschrikkelijke is een stripfiguur.

De tekenaar van Hagar is Chris Browne. Hij volgde zijn vader Dik Browne op die de eerste grappen tekende. Hagar is uitgegeven door de Engelse uitgeverij Kingfeatures. In het Nederlands worden ze bij Arboris uitgegeven. Later verschenen boeken zijn dan weer uitgegeven bij de Standaard Uitgeverij.

Hagar is een viking die tezamen met Malle Eppie heel Europa plundert maar die toch maar weinig te zeggen heeft thuis, daar is Helga, zijn vrouw, de baas. Hij heeft een gezin met twee kinderen: Hartje en Hamlet.Hartje is zijn dochter en zij is steeds op zoek naar de gepaste man om mee te trouwen. Hagar’s zoon Hamlet daarentegen is nog niet geïnteresseerd in de meisjes, hij is is voortdurend aan het lezen.

deze aflevering: De ontsnapping deel 1 (Nederlands)

Tags: , , , , ,

3.910 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Woody Woodpecker – The ScrewballBravestarrCartoon Cartoons – Help!Resident Evil DegenerationAsterix bij de Britten (film)- NL – deel 2South Park – Whales WhoresStar Trek: The Animated SeriesGundam 00Lucky luke in daisy town (NL)

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!